Ciorbe/supe

Supa-crema de spanac

Am dat spanacul in clocot (desi era deja fiert si congelat) impreuna cu ceapa taiata in patru bucati, usturoiul si condimentele! Apoi am stors apa, iar spanacul cu ceapa si usturoiul le-am pasat pe blender. Am adaugat putina apa (cea in care am fiert legumele) pana cand supa-crema a capatat consistenta dorita! Puteti de asemenea sa folositi, in loc de apa aceea fiarta, supa de pui, dupa gust! Va asigur ca este delicioasa!Servim supa-crema de spanac cu crutoane si o lingurita-doua de smantana (optional – pentru cei care nu postesc)!Sursa acestei retete este: http://www.cantboilanegg.ro/

Supa-crema de spanac este delicioasa, usor de preparat, si o supa de post. Este o supa crema foarte sanatoasa, are multe vitamine si este foarte gustoasa.

Supa-crema de spanac

Ingrediente

  • – 250g spanac congelat- o ceapa mica- doi catei de usturoi- sare si piper- crutoane si smantana pentru servire

Mod de preparare

  • Supa-crema de spanac este delicioasa, usor de preparat, si o supa de post. Este o supa crema foarte sanatoasa, are multe vitamine si este foarte gustoasa.

Share