Bors, ciorbe si supe

Supa crema de sfecla rosie

Se pune apa la foc si se lasa sa dea un clocot.Zarzavatul se curata,se spala si se taie bucati mai mari si se pune in oala la fiert,se adauga ardeiul,cartofii si sfecla cuburi si ceapa .Se lasa pana sunt fierte toate si apoi se da prin blender legumele si se pune in apa care au fiert .Se mai lasa sa dea un clocot si se adauga sare si piper dupa gust. La final se mai adauga frunze de patrunjel t

Supa crema de sfecla rosie


Portii

2

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 1 buc sfecla rosie

  • 1 ceapa rosie

  • 1 morcov

  • 1/4 telina radacina

  • 1 cartof alb mai marisor

  • frunze de patrunjel

  • sare,piper

  • apa

  • 1 ardei kapia rosu

Mod de preparare

  • Se pune apa la foc si se lasa sa dea un clocot.Zarzavatul se curata,se spala si se taie bucati mai mari si se pune in oala la fiert,se adauga ardeiul,cartofii si sfecla cuburi si ceapa .Se lasa pana sunt fierte toate si apoi se da prin blender legumele si se pune in apa care au fiert .Se mai lasa sa dea un clocot si se adauga sare si piper dupa gust. La final se mai adauga frunze de patrunjel tocate foarte fin .Se stinge focul si se serveste calda .Se poate servi cu crutoane.

Share