Bors, ciorbe si supe

Supa crema de mazare cu crutoane iuti

Pentru ca imi plac mancarurile gustoase, simple si sanatoase am facut aceasta supa crema.

Supa:

Se caleste ceapa iar cand devine aurie se pune morcovele razalit, se pune mazare si se lasa la sa fiarba 10 minute. Se strecoara mazarea si se mixeaza cu blenderul impreuna cu mararul. Se adauga din apa in care a fiert mazare dupa preferinta.

Crutoanele:

Painea se taie cubulete, se presara uleiul dupa care condimentele si se pun la

Supa crema de mazare cu crutoane iuti


Portii

4

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • pentru supa crema

  • un borcan de mazare

  • 1 morcov mare

  • 1 ceapa

  • vegeta

  • marar

  • piper

  • pentru crutoane

  • 5 felii de paine

  • ulei de mazline cu peperoncino

  • vegeta

  • piper

  • putina boia iute

Mod de preparare

  • Supa:

    Se caleste ceapa iar cand devine aurie se pune morcovele razalit, se pune mazare si se lasa la sa fiarba 10 minute. Se strecoara mazarea si se mixeaza cu blenderul impreuna cu mararul. Se adauga din apa in care a fiert mazare dupa preferinta.

    Crutoanele:

    Painea se taie cubulete, se presara uleiul dupa care condimentele si se pun la cuptor cca 5 minute.

Share