Bors, ciorbe si supe

Supa crema de legume cu dovleac

Se curata toate legumele, se spala si se taie cubulete. Se pun toate la fiert in apa cat sa fie acoperite. Se picura si putin ulei.

Cand sunt bine fierte se strecoara de zeama, fara ca aceasta sa se arunce.  Legumele se paseaza la robot si daca rezulta o supa  prea groasa se mai subtiaza cu lichidul pastrat. Se potriveste gustul de sare si piper.

Se serveste cu cr

Supa crema de legume cu dovleac


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • miez de dovleac

  • 4 morcovi mari

  • 1 telina

  • 1 ardei gras

  • 1 ceapa mare

  • 4 cartofi mari

  • frunze de telina

  • frunze de patrunjel

  • sare

  • piper

  • ulei

Mod de preparare

  • Se curata toate legumele, se spala si se taie cubulete. Se pun toate la fiert in apa cat sa fie acoperite. Se picura si putin ulei.

    Cand sunt bine fierte se strecoara de zeama, fara ca aceasta sa se arunce.  Legumele se paseaza la robot si daca rezulta o supa  prea groasa se mai subtiaza cu lichidul pastrat. Se potriveste gustul de sare si piper.

    Se serveste cu crutoane si , dupa gust, cu smantana.

Share