Vegana

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida cu crutoane si morcovi copti.

Se curata conopida, ceapa, pastarnacul si usturoiul. Se taie cubulete mici si se pun la fiert. Se pune sare si piper dupa gust.. Dupa ce sunt fierte, se strecoara si intr-un bol se pastreaza apa in care au fiert. Se pun legumele fierte cu jumatate din cantitatea de apa ramasa dupa strecurat intr-un blender. Dupa preferinte, se mai poate adauga apa pana se ajunge la consistenta dorita. La final, se

Supa crema de conopida


Portii

4

portii


Timp preparare

30

minute


Timp gatire

30

minute

Ingrediente

  • 1 kg conopida

  • 1 buc pastarnac

  • dupa gust sare

  • 1 buc ceapa alba

  • 2 catei usturoi

  • 2 buc morcov

  • 100 ml smantana vegetala pentru gatit

  • 4 felii paine

  • dupa gust piper

  • 1.2 l apa

Mod de preparare

  • Se curata conopida, ceapa, pastarnacul si usturoiul. Se taie cubulete mici si se pun la fiert. Se pune sare si piper dupa gust.
  • Dupa ce sunt fierte, se strecoara si intr-un bol se pastreaza apa in care au fiert. Se pun legumele fierte cu jumatate din cantitatea de apa ramasa dupa strecurat intr-un blender. Dupa preferinte, se mai poate adauga apa pana se ajunge la consistenta dorita. La final, se adauga si smantana vegetala.
  • Crutoanele: Se taie painea cubulete mici si se pune la cuptor pana se prajeste uniform. Morcovii se taie si ei cubulete mici si se pun la cuptor pana se rumenesc.

Share