Diverse

Supa crema cu perisoare de pui

O supa crema racoroasa!

Se curata zarzavaturile si cartofii de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu supa de pui, adaugand apa, daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, si un praf de sare. Perisoarele se pregatesc amestecand carnea cu galbenusurile, un praf de sare si un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa cand zarzavatul este aproape fiert.. Dupa 10-15 minute, se opreste focul si

Supa crema cu perisoare de pui


Portii

4

portii


Timp preparare

30

minute


Timp gatire

30

minute

Ingrediente

  • 400 gr carne tocata de pui

  • 2 buc morcov

  • 4 buc cartofi noi albi

  • 1 buc pastarnac

  • 1 buc telina

  • 1 buc radacina de patrunjel

  • 1 cana supa de legume

  • 50 ml ulei de masline

  • 3 buc galbenus de ou

  • 1 legatura patrunjel proaspat tocat

  • dupa gust sare

Mod de preparare

  • Se curata zarzavaturile si cartofii de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu supa de pui, adaugand apa, daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, si un praf de sare. Perisoarele se pregatesc amestecand carnea cu galbenusurile, un praf de sare si un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa cand zarzavatul este aproape fiert.
  • Dupa 10-15 minute, se opreste focul si se scurge cu grija supa. Se scot perisoarele pe o farfuriuta. Se da la blender zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa, pana ajunge la consistenta potrivita. Se da la blender verdeata tocata cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.

Share