Aperitive / Garnituri

Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval

Conopida se curata de cotor se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare pana se moaie, se incearca cu furculita.Un vas de cuptor de unge cu unt, se aseaza un strat de conopida taiata felii cu cutitul se stropeste cu pesmet, se presara cu cascaval, se aseaza iar un strat de conopida, pesmet, la sf se adauga 2 oua batute cu furculita impreuna cu smanatana sau iaurt gros (si piper dupa gust atentie la sare daca cascavalul este sarat), ultimul strat fiind de cascaval.Se da la cuptor la foc mediu cca 30 min pana prinde crusta.Se serveste cald sau rece.Pofta buna.

asta e o mancare care imi place mie foarte mult

Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval

Ingrediente

  • o conopida cascaval felii sau ras unt pesmet 2 oua smantana sau iaurt gros condimente sare piper dupa gust

Mod de preparare

  • asta e o mancare care imi place mie foarte mult

Share