Diverse

Sufleu de branzeturi

Ce sa va mai spun… O pufosenie delicioasa!

Se amesteca branza faramitata cu 4 galbenusuri, iaurtul si 400 gr de smantana. Se pune pesmetul si se mixeaza bine.. 4 albusuri le batem spuma moale si punem jumatate din cantitate peste compozitia de branza, amestecand bine. Restul il amestecam usor, prin invaluire (usor).. Tapetam o tava cu unt (eu am avut din ceramica, de lasagna) si rasturnam compozitia.. Batem 2 oua cu 4 linguri de smantana s

Sufleu de branzeturi


Portii

6

portii


Timp preparare

27

minute


Timp gatire

27

minute

Ingrediente

  • 6 buc ou

  • 300 gr branza telemea

  • 10 linguri iaurt grecesc

  • 100 gr cascaval

  • 440 gr smantana

  • 250 gr pesmet

  • dupa gust sare

  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

  • Se amesteca branza faramitata cu 4 galbenusuri, iaurtul si 400 gr de smantana. Se pune pesmetul si se mixeaza bine.
  • 4 albusuri le batem spuma moale si punem jumatate din cantitate peste compozitia de branza, amestecand bine. Restul il amestecam usor, prin invaluire (usor).
  • Tapetam o tava cu unt (eu am avut din ceramica, de lasagna) si rasturnam compozitia.
  • Batem 2 oua cu 4 linguri de smantana si praful de sare si turnam deasupra, apoi nivelam bine cu o spatula.
  • Radem deasupra cascaval si dam la cuptor, pentru 25-30 de minute.

Share