Carne si fripturi

Stufat de miel

Cureti ceapa si usturoiul, le tai in bucati, le calesti in ulei si le scoti apoi pe o farfurie. Calesti verdeata tocata in uleiul ramas.Speli bine carnea, o tai bucatele, o rumenesti putin in ulei incins, adaugi o cana de apa si o lasi sa fiarba inabusit.Desfaci faina, intr-o ceasca de apa impreuna cu pasta de tomate, o torni in cratita, pui si ceapa si usturoiul calite, potrivesti de sare si pipe

Stufat de miel

Ingrediente

  • 500 g carne de miel10 legaturi ceapa verde10 legaturi usturoi2 lingurite faina2 linguri pasta de tomatesarepiperulei1 legatura patrunjel

Mod de preparare

  • Cureti ceapa si usturoiul, le tai in bucati, le calesti in ulei si le scoti apoi pe o farfurie. Calesti verdeata tocata in uleiul ramas.Speli bine carnea, o tai bucatele, o rumenesti putin in ulei incins, adaugi o cana de apa si o lasi sa fiarba inabusit.Desfaci faina, intr-o ceasca de apa impreuna cu pasta de tomate, o torni in cratita, pui si ceapa si usturoiul calite, potrivesti de sare si piper si le mai lasi sa fiarba impreuna, circa 30 de minute. Cand mancarea e gata, presari patrunjel tocat marunt.

Share