Peste & Fructe de mare

Stiuca la cuptor cu legume la tigaie

pestele…. aliment sanatos

Stiuca se spala,curata si se condimenteaza cu sare si piper,se pune intr-o tavala cuptor la care se adauga vin alb si apa 1:1.Se pun cativa catei de usturoi,morcov si ardei pentru gust.Se lasa la cuptor pentru 20min,max30

Separat legumele se curata si se taie felii.Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline se adauga morcovul,ardeiul,vanata si dovlecelul pe rand ca sa se poata face fie

Stiuca la cuptor cu legume la tigaie


Portii

2

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 2stiuci mici

  • 1vanata

  • 1dovlecel

  • 1morcov

  • 2ardei (galben si rosu)

  • 3-6catei de usturoi

Mod de preparare

  • Stiuca se spala,curata si se condimenteaza cu sare si piper,se pune intr-o tavala cuptor la care se adauga vin alb si apa 1:1.Se pun cativa catei de usturoi,morcov si ardei pentru gust.Se lasa la cuptor pentru 20min,max30

    Separat legumele se curata si se taie felii.Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline se adauga morcovul,ardeiul,vanata si dovlecelul pe rand ca sa se poata face fiecare in functie de textura,apoi adaugam sos de soia si usturoi.

    Se servesc calde!!!

Share