Pui

Stir-fry cu pui şi tăiţei Soba

Un preparat rapid, simplu, dar gustos.

Tăițeii Soba se fierb în apă cu sare maxim 2 minute, până se înmoaie. Se scurg și se clătesc în apă rece. 

Într-un wok, se sotează ceapa și usturoiul în puțin ulei de măsline câteva minute. Se adaugă puiul, mazărea, baby carrotele și chili. Se gătesc până când carnea s-a albit și începe să se rumenească.

Stir-fry cu pui şi tăiţei Soba


Portii

4

portii


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui fără piele și os, tăiat fâșii

  • 180 grame tăiței Soba

  • 2 căței de usturoi, tocați

  • 1 chili, fără semințe, tocat

  • 1 ceapă roșie mică, tocată julienne

  • 100 grame mazăre

  • 100 grame baby carrote

  • sare/piper

  • ulei de măsline

Mod de preparare

  • Tăițeii Soba se fierb în apă cu sare maxim 2 minute, până se înmoaie. Se scurg și se clătesc în apă rece. 

    Într-un wok, se sotează ceapa și usturoiul în puțin ulei de măsline câteva minute. Se adaugă puiul, mazărea, baby carrotele și chili. Se gătesc până când carnea s-a albit și începe să se rumenească. 

    Se adaugă 100 ml de apă și se acoperă. Se lasă la gătit la foc mediu 5 minute. Se adaugă tăițeii,sare și piper și se amestecă până când apa s-a evaporat, iar tăițeii s-au încălzit. 

Share