Aperitive / Garnituri

Stelute cu chorizo

Sunt foarte simplu de preparat . Mie imi place sa le servesc la supa limpede de pui , cocos , ce o fi .

  1. Foietajul de placinta se dezgheata  treptat . Eu il scot cu o zi inainte si-l las in frigider .
  2. Carnatul chorizo se taie felii subtiri .
  3. Cu ajutorul unor forme sub forma de steluta se decupeaza stelute mai mari si stelute mai mici .
  4. Peste stelutele mari se aseaza cate o felie de carnat uscat [ cine doreste poate pune si putin cascaval ],

    Stelute cu chorizo


    Timp preparare

    8

    minute


    Timp gatire

    8

    minute

    Ingrediente

    • foietaj de placinta

    • carnat chorizo

    • putin lapte

    • sare

    • susan

    • cascaval optional

    Mod de preparare

      1. Foietajul de placinta se dezgheata  treptat . Eu il scot cu o zi inainte si-l las in frigider .
      2. Carnatul chorizo se taie felii subtiri .
      3. Cu ajutorul unor forme sub forma de steluta se decupeaza stelute mai mari si stelute mai mici .
      4. Peste stelutele mari se aseaza cate o felie de carnat uscat [ cine doreste poate pune si putin cascaval ], se taseaza usor si se aseaza steluta mai mica .Sarati .
      5. Se unge cu ajutorul unei pensule [ eu am de silicon ]fiecare steluta cu putin lapte si se presara cu susan .
      6. Coaceti stelutele intr-o tava la cuptorul preincalzit pana cand  acestea incep sa se rumeneasca [15-20 min .]. Timpul coacere difera la fiecare cuptor in parte .
      7. Eu am renuntat la cascaval si la ungerea cu ou , oricum calorii sunt suficiente .

    Share