Aperitive / Garnituri

Spirala cu spanac,branza Brie si mac

Un aperitiv aspectuos ,delicios si usor de preparat.

 Spanacul fiert ,foarte bine scurs si tocat se amesteca cu branza,ou,pesmet.

Se taie aluatul in fasii late de 5 cm si se aseaza umplutura pe lungimea fasiilor si se ruleaza,apoi se asaza in forma de spirala intr o forma (25 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.Se unge spirala cu amestecul de galbenus si lapte si se presara mac.Se coace timp de 20 min in cuptorul preinaclzit la 2

Spirala cu spanac,branza Brie si mac


Portii

8

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 500 gr foeitaj,

  • 200 gr spanac fiert si tocat,

  • 100 gr branza Brie( ricotta, philadelphia),

  • 1 lingura cascaval ras,

  • 1 lingura pesmet,

  • 1 ou . 

  • 1 galbenus ,

  • 2 linguri lapte si 1 lingura mac (susan) pentru uns spirala.

Mod de preparare

  •  Spanacul fiert ,foarte bine scurs si tocat se amesteca cu branza,ou,pesmet.

    Se taie aluatul in fasii late de 5 cm si se aseaza umplutura pe lungimea fasiilor si se ruleaza,apoi se asaza in forma de spirala intr o forma (25 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.Se unge spirala cu amestecul de galbenus si lapte si se presara mac.Se coace timp de 20 min in cuptorul preinaclzit la 200 C.

     

Share