Pt salate

Spanac cu ochiuri

Curatam spanacul de codite, il spalam foarte bine si-l punem la fiert in apa cu putina sare. Timp de fierbere 15 minute. Spanacul fiert si strecurat il tocam marunt si e gata pregatit pentru a fi gatit.Calim faina in 3-4 linguri de ulei, adaugam spanacul, laptele, sare, piper. Dupa o fierbere de 3 minute (la foc mediu) adaugam usturoiul tocat si smantana.Poate fi servita cu ochiuri sau cu cartofi prajiti.

la fel putem pregati: leurda sau urzicile.

SPANACUL – o sursa de sanatate si e atat de gustos…hmmmm!

Spanac cu ochiuri

Ingrediente

  • 1 kg. spanac 400 ml lapte 2-3 linguri faina 2 linguri smantana 7-8 catei de usturoi ulei, sare, piper oua pentru ochiuri

Mod de preparare

  • SPANACUL – o sursa de sanatate si e atat de gustos…hmmmm!

Share