Pt salate

Spanac

Spanacul se decongeleaza (eu am avut pus la congelator, dar se poate cumpara si de la supermaketuri).Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, se pune la calit in putin ulei cu putin sare (sa se inmoaie mai repede).Dupa ce s-a inmuiat putin ceapa, se adauga spanacul si 2 pahare de apa, se lasa sa fiarba putin pana scade. Dupa aceea se adauga laptele amestecat cu 2 linguri de faina. Se lasa la

Spanac

Ingrediente

  • 1 kg spanac5-6 catei usturoi2 cepe medii400 ml lapte2 linguri fainasare, piper

Mod de preparare

  • Spanacul se decongeleaza (eu am avut pus la congelator, dar se poate cumpara si de la supermaketuri).Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, se pune la calit in putin ulei cu putin sare (sa se inmoaie mai repede).Dupa ce s-a inmuiat putin ceapa, se adauga spanacul si 2 pahare de apa, se lasa sa fiarba putin pana scade. Dupa aceea se adauga laptele amestecat cu 2 linguri de faina. Se lasa la fiert putin sa se ingoase, dupa care se adauga usturoiul pisat marunt. Mai lasam vreo 5 minute sa dea un clocot si este gata.Se poate servi cu ou prajit (ca in copilarie) sau cu orice altceva va face placere.Pofta buna!

Share