Italiana

Spaghete picante cu afumatura si cas

Simplu si delicios!

Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si le lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet. Se scurg si se trec sub un jet de apa rece, apoi se lasa sa se scurga bine.. Incingem un pic de ulei de masline si calim iute inelele din ardeiul iute, curatate de samburi. Le scoatem pe o farfurioara si in uleiul ramas, calim afumatura taiata in cubulete si rosioarele. Peste ele, adaugam s

Spaghete picante cu afumatura si cas


Portii

3

portii


Timp preparare

20

minute


Timp gatire

20

minute

Ingrediente

  • 300 gr paste spaghete

  • 200 gr cas

  • 200 gr scaricica de porc afumata

  • 20 ml ulei de masline

  • 1 buc ardei iute

  • 150 gr rosii Cherry

  • 1 lingurita mix de condimente

  • dupa gust sare

Mod de preparare

  • Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si le lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet. Se scurg si se trec sub un jet de apa rece, apoi se lasa sa se scurga bine.
  • Incingem un pic de ulei de masline si calim iute inelele din ardeiul iute, curatate de samburi. Le scoatem pe o farfurioara si in uleiul ramas, calim afumatura taiata in cubulete si rosioarele. Peste ele, adaugam spaghetele, condimentam si saram dupa gust si oprim focul. Servim spahetele presarate cu cas si decorate cu inelele de ardei iute.

Share