Spaghete

Spaghete cu salam si sos tomat

Se fierb spaghetele cu sare.

In tigaie punem uleiul, ceapa tocata marunt, usturoiul tocat marunt si se calesc putin, dupa care se adauga un pahar de apa si se lasa sa traga un clocot. Se adauga salamul, pasta de tomate , mararul, oregano, branza si condimentele. Se mai lasa un pic dupa care se stinge focul.

Dupa ce au fiert spaghetele se scurg de apa si se trec pe sub jet de apa

Spaghete cu salam si sos tomat


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 1 pachet de spaghete

  • 200 g salam

  • 3 linguri de pasta de tomate

  • 100 g branza

  • 50 g ulei

  • 1 ceapa

  • 2 catei de usturoi

  • oregano

  • marar

  • condimente

  • sare

  • 150 ml apa

Mod de preparare

  • Se fierb spaghetele cu sare.

    In tigaie punem uleiul, ceapa tocata marunt, usturoiul tocat marunt si se calesc putin, dupa care se adauga un pahar de apa si se lasa sa traga un clocot. Se adauga salamul, pasta de tomate , mararul, oregano, branza si condimentele. Se mai lasa un pic dupa care se stinge focul.

    Dupa ce au fiert spaghetele se scurg de apa si se trec pe sub jet de apa rece dupa care  se amesteca cu sosul.

Share