Vegana

Spaghete Bolognese vegane

Spaghete Bolognese vegane.

Se pun la fiert pastele, apoi se taie ceapa, usturoiul, ardeiul si se pun la calit in 20 ml de ulei de masline. Se adauga sare si piper dupa gust, apoi rosiile taiate in cuburi mari. Se amesteca bine si se lasa la foc mediu, cu capacul pus, circa 20 de minute.. Se pune tot amestecul intr-un blender si se paseaza, dar nu foarte fin. Se taie ciupercile in cuburi mici si se pun intr-o oala la calit i

Spaghete Bolognese vegane


Portii

4

portii


Timp preparare

25

minute


Timp gatire

25

minute

Ingrediente

  • 500 gr paste spaghete integrale

  • 4 buc rosie

  • 1 buc ardei gras rosu

  • 150 gr soia granule

  • 2 buc ciuperci Champignon

  • 1 buc ceapa rosie

  • 2 catei usturoi

  • dupa gust sare

  • dupa gust oregano

  • 40 ml ulei de masline

  • 150 gr cascaval vegetal

  • dupa gust piper

Mod de preparare

  • Se pun la fiert pastele, apoi se taie ceapa, usturoiul, ardeiul si se pun la calit in 20 ml de ulei de masline. Se adauga sare si piper dupa gust, apoi rosiile taiate in cuburi mari. Se amesteca bine si se lasa la foc mediu, cu capacul pus, circa 20 de minute.
  • Se pune tot amestecul intr-un blender si se paseaza, dar nu foarte fin. Se taie ciupercile in cuburi mici si se pun intr-o oala la calit in 20 ml de ulei de masline. Se adauga putina sare si putin piper. Dupa ce s-au calit ciupercile, se adauga sosul ce a fost dat prin blender, oregano dupa gust si soia granule. Se tine la foc mediu, pana cand soia este fiarta.
  • La final, se amesteca sosul cu spaghetele si se serveste cu cascaval vegetal ras pe deasupra.

Share