Carne si fripturi

Souvlaki de pui

1. Taiem pieptul de pui cubulete.2. Ardeii ii feliem si cepele le crapam in 4 bucatii si le desfacem fasii. Ciupercile le lasam intregi (cand vom aseza carnea pe betisoare, daca ciupercile nu sunt de ajuns, le putem taia in jumatate)3. Asezam totul intr-un bol, turnam uleiul si potrivim de sare si piper. Lasam la macerat cel putin 1 ora.4. Pe cate un betisor asezam 1 bucata carne, 1 felie ceapa, 1 bucata ardei, 1 ciuperca, iarasi 1 bucata carne, ardei, ceapa, ciuperca (alternati ordinea pt a avea un aspect frumos)5. Frigaruile se aseaza in tava de la aragaz. Se introduc la cuptorul preincalzit si se tin la foc mediu cca 30 min. Se intorc din cand in cand pentru a se rumeni.Se servesc cu cartofi prajiti si salata

Perfect pentru o petrecere sau o cina cu multi, multi invitati 🙂

Souvlaki de pui

Ingrediente

  • 1 kp piept de pui (fara piele) 3 ardei colorati :), unul rosu, unul verde, unul galben 2 cepe rosii 1/2 kg ciuperci champignon 5 linguri ulei de masline sare piper betisoare cu o lungime de cca 10 cm pt frigarui (in Carrefour se gasesc la raionul cu scobitori)

Mod de preparare

  • Perfect pentru o petrecere sau o cina cu multi, multi invitati 🙂

Share