Sosuri

Sos ragu a la brunetica

Dupa ce ati spalat legumele bine, asezati-le pe tocator si taiati-le foarte fin ( sau folositi robotul de bucatarie ) . Intr-o oala incingeti uleiul de masline si adaugati legumele pentru a se cali un pic, la foc mic . Cand legumele s-au inmuiat adaugati carnea tocata, sarea, piperul si amestecati bine pentru a se incorpora toate ingredientele. Lasati la foc cateva minute, dupa care adaugati vinul rosu si lasati sa se evapore la foc mic. Cand vinul s-a evaporat adaugati sucul de rosii diluat cu un pic de apa. Amestecati sucul de rosii cu restul ingredientelor si lasati la fiert pentru 2 ore tinand flacara continu la mic, iar din cand in cand mai amestecati . Pofta buna !!!

delicios si convenabil, alte cuvinte nu gasesc

Sos ragu a la brunetica

Ingrediente

  • 2 morcovi, 1 ceapa medie, 2 cozi de telina, 3 linguri de ulei de masline, 300 g. carne tocata vita, 1 sticla suc de rosii, 1/ 2 pahar vin rosu, sare si piper

Mod de preparare

  • delicios si convenabil, alte cuvinte nu gasesc

Share