Peste & Fructe de mare

SOMON LA GRATAR CU SOS DE ROSII SI CIUPERCI

Fileurile de somon le stropim cu ulei de masline si le condimentam cu sare si piper proaspat macinat si apoi le punem pe tigaia grill. Le lasam 3-4 min pe fiecare parte.Pentru sos taiem ceapa buc mici si o punem la calit putin in un cub de unt. Intre timp spalam ciupercile si apoi le taiem feliute. Le punem peste ceapa si le lasam sa se caleasca cateva minutele. Zdrobim cateii de usturoi cu lama cutitului si apoi ii taiem buc mici si le punem peste. Adaugam si conserva de rosii si lasam sa fiarba amestecand din cand in cand. Dupa 7-8 min adaugam sare si piper proaspat macinat si mai lasam 2-3 min sa se intrepatrunda.Asezam frumos fileurile de somon pe o farfurie si adaugam peste sosul de rosii si ciuperci. Eu am servit orez ca si garnitura, dar puteti adauga si altceva care va face placere mai mult.Va doresc pofta buna!

Am vazut la supermarket somon proaspat si m-am gandit ca ar fi ideal pentru cina. L am servit alaturi de un sos de rosii si ciuperci si cu garnitura de orez. Sper sa fie pe placul vostru 😀

SOMON LA GRATAR CU SOS DE ROSII SI CIUPERCI

Ingrediente

  • 2 fileuri somon (ca. 250g)ulei de maslinesare, piper proaspat macinatSOSUL3-4 ciuperci1/2 ceapa2 catei usturoi1 cutie rosii in sossare, piper

Mod de preparare

  • Am vazut la supermarket somon proaspat si m-am gandit ca ar fi ideal pentru cina. L am servit alaturi de un sos de rosii si ciuperci si cu garnitura de orez. Sper sa fie pe placul vostru 😀

Share