Aperitive / Garnituri

Snitele din piept de pui

Spalam pieptul de pui. Taiem fasii apoi cubulete mici.Intr-un castron batem ouale cu faina, sare si piper. Consistenta trebuie sa fie ca aluatul pentru clatite. In acesta aluat punem pieptul de pui si amestecam.Luam cate o lingura de compozitie si punem in uleiul incins dandu-i forma unui snitel.Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba uleiul in exces.

Stiu ca toata lumea face snitele din pieptul taiat feliute, batut putin, dat prin o si faina sau pesmet; dar mama mea asa le facea cand eram noi mici, si ne placeau foarte tare!

Snitele din piept de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui 3 oua 3 linguri faina sare, piper ulei pentru prajit

Mod de preparare

  • Stiu ca toata lumea face snitele din pieptul taiat feliute, batut putin, dat prin o si faina sau pesmet; dar mama mea asa le facea cand eram noi mici, si ne placeau foarte tare!

Share