Aperitive / Garnituri

Snitele cu parmezan

Pieptul spalat si uscat in prosop de hartie se feliaza subtire si se bate ca pentru snitel. Se sareaza usor pe ambele parti.Ouale se amesteca cu telul cu un praf bun de sare( dupa gust), se adauga iaurtul, apoi pe rand, laptele, apa minerala, faina, piperul si praful de turmeric, iar la sfarsit berea.Pe o farfurie punem parmezanul razuit amestecat cu faina.Fiecare bucata de carne o trecem prin compozitia lichida apoi prin parmezanul amestecat cu faina.Prajim carnea in uleiul incins la foc mediu apoi scotem snitelele pe o hartie absorbanta si apoi pe platou. Eu schimb uleiul des cam la doua ture de prajit.Sunt foarte foarte gustoase!

Buneeeeeeeeee rauuuuuuuuuuuuu! :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Snitele cu parmezan

Ingrediente

  • 3 bucati piept de pui 4 oua 100 ml lapte 100 ml apa minerala(cu bule) 3 linguri pline de iaurt 250 gr faina 1/4 lingurita sare un praf de piper 50 ml bere ulei pentru prajit la discretie( eu combin de floarea soarelui cu palmier nehidrogenat) o cana de parmezan doua cani de faina un praf bun de turmeric

Mod de preparare

  • Buneeeeeeeeee rauuuuuuuuuuuuu! :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Share