Aperitive / Garnituri

Snitel in crusta de ierburi

Incepem sa feliem carnea si sa o batem cu ciocanul de snitele. Dupa care,condimentam cu sare,piper si boia pe ambele parti si le dam prin faina. Batem ouale,adaugam pesmetul ,cascavalul ras,sare dupa gust si verdeturile spalate si taiate marunt. Dam bucatile de carne prin compozitia de oua,din nou prin faina si le prajim in ulei incins pe ambele parti . Pofta buna !

Snitel in crusta de ierburi


Portii

5

portii


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • carne de porc (sau vita),

  • 3 oua,

  • sare,

  • piper,

  • boia,

  • 2 linguri pesmet,

  • 150 g cascaval,

  • faina alba,

  • ceapa verde,

  • marar verde,

  • patrunjel verde,

  • ulei pentru prajit.

Mod de preparare

  • Incepem sa feliem carnea si sa o batem cu ciocanul de snitele. Dupa care,condimentam cu sare,piper si boia pe ambele parti si le dam prin faina. Batem ouale,adaugam pesmetul ,cascavalul ras,sare dupa gust si verdeturile spalate si taiate marunt. Dam bucatile de carne prin compozitia de oua,din nou prin faina si le prajim in ulei incins pe ambele parti . Pofta buna !

Share