Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare al clasicului snitel, insa cu mult mai gustos.Incepi prin a pregati pieptul de pui, pe care il bati cu un ciocan de bucatarie pana se subtiaza si il condimentezi dupa gust.Pe fiecare felie de piept de pui asezi cate o felie de sunca si una de cascaval. Impaturesti apoi frumos carnea si o prinzi cu o scobitoare.Snitelul se trece apoi prin faina, oul batut si la final prin fulgii de porumb zdrobiti.Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pana devin aurii pe ambele partiSnitelele de piept de pui cu cascaval Delaco pot fi servite alaturi de o granitura de legume sau cartofi aurii.
Snitel de Pui cu cascaval Delaco
Ingrediente
-
4 felii de piept de pui 4 felii de sunca 4 felii de cascaval Delaco Sofia, groase de 5 mm 1 ou o ceasca de faina o cana de fulgi de porumb zdobiti.
Mod de preparare
- Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare al clasicului snitel, insa cu mult mai gustos. Avand un mijloc moale de cascaval si o crusta crocanta de fulgi de porumb, va fi un adevarat deliciu culinar.