Diverse

Snitel de Pui cu cascaval Delaco

Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare al clasicului snitel, insa cu mult mai gustos.Incepi prin a pregati pieptul de pui, pe care il bati cu un ciocan de bucatarie pana se subtiaza si il condimentezi dupa gust.Pe fiecare felie de piept de pui asezi cate o felie de sunca si una de cascaval. Impaturesti apoi frumos carnea si o prinzi cu o scobitoare.Snitelul se trece apoi prin faina, oul batut si la final prin fulgii de porumb zdrobiti.Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pana devin aurii pe ambele partiSnitelele de piept de pui cu cascaval Delaco pot fi servite alaturi de o granitura de legume sau cartofi aurii.

Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare al clasicului snitel, insa cu mult mai gustos. Avand un mijloc moale de cascaval si o crusta crocanta de fulgi de porumb, va fi un adevarat deliciu culinar.

Snitel de Pui cu cascaval Delaco

Ingrediente

  • 4 felii de piept de pui 4 felii de sunca 4 felii de cascaval Delaco Sofia, groase de 5 mm 1 ou o ceasca de faina o cana de fulgi de porumb zdobiti.

Mod de preparare

  • Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare al clasicului snitel, insa cu mult mai gustos. Avand un mijloc moale de cascaval si o crusta crocanta de fulgi de porumb, va fi un adevarat deliciu culinar.

Share