Curcan

Snitel crocant de curcan

Pieptul de curcan se portioneaza, se condimenteaza cu sare, piper, oregano si fulgi de usturoi .

Se da prin faina alba, apoi prin amestecul de oua batute cu smantana si putina sare .

La sfarsit se tavalesc prin fulgi de porumb si se prajesc in ulei incins .

Se scot pe servet de hartie, pentru a absorbi surplusul de ulei .

Snitel crocant de curcan


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 500 gr piept curcan

  • 100 gr faina alba

  • 2 oua

  • 2 linguri smantana

  • 1 lingura fulgi usturoi

  • sare

  • piper

  • oregano

  • fulgi de porumb

  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

  • Pieptul de curcan se portioneaza, se condimenteaza cu sare, piper, oregano si fulgi de usturoi .

    Se da prin faina alba, apoi prin amestecul de oua batute cu smantana si putina sare .

    La sfarsit se tavalesc prin fulgi de porumb si se prajesc in ulei incins .

    Se scot pe servet de hartie, pentru a absorbi surplusul de ulei .

Share