Diverse

Shakshuka

Mic dejun rapid si satios!

Se toaca ceapa, ardeiul si rosiile cubulete si se calesc in ulei.. Se aduaga condimentele, se fac 4 locuri si se pune cate un ou in fiecare loc.. Se acopera cu un capac si se lasa 5-10 min la foc mic pana se face oul.. Se presara patrunjel tocat si branza de vaca.

Shakshuka


Portii

4

portii


Timp preparare

10

minute


Timp gatire

10

minute

Ingrediente

  • 4 buc rosii

  • 1 buc ardei kapia

  • 1 buc ceapa galbena

  • 4 buc ou

  • 50 gr branza de vaca

  • 0.5 legatura patrunjel proaspat

  • 20 ml ulei

  • praf de sare

  • varf de cutit piper

Mod de preparare

  • Se toaca ceapa, ardeiul si rosiile cubulete si se calesc in ulei.
  • Se aduaga condimentele, se fac 4 locuri si se pune cate un ou in fiecare loc.
  • Se acopera cu un capac si se lasa 5-10 min la foc mic pana se face oul.
  • Se presara patrunjel tocat si branza de vaca.

Share