Mancare copii

Sendvis masinuta

Luam painicile si le taiem in doua parti egale pe lungime. Fiecare jumatate o ungem cu un cub de branza topita. Peste branza topita punem o felie de sunca din piept de curcan taiata in doua . In cea de-a doua parte de paine decupam o forma (vezi foto) si punem peste partea de paine unsa cu branza si cu sunca . Din extremitatile crenvurstiului taiem pentru a face conducatorii. Pentru ochi am folosit boabe de coriandru iar gura am facut-o cu ketchup. Din restul de crenvursti am taiat rondele si le vom folosi drept roti .Fasia de branza o vom taia in 4 parti egale si o vom folosi drept spatarul scaunelor .In partea decupata de paine asezam putina salata,branza, felii de rosii cherry si conducatorul 🙂 .Cu ajutorul unor scobitori punem rotile din crenvursti.Ornati masina cu jumatate felie de rosie mare si un numar facut din morcov.Facem un decor din salata mixta, asezam masinutile si chemam copii la masa :)Pofta buna!

Toate ingredientele se pot inlocui dupa plac …crenvurstiul cu cabanos,branza topita cu unt,etc .

Nu cred ca exista satisfactie mai mare ca atunci cand prepari ceva pentru copii si vezi acel zambet imens pe fata lor …Este migaleala la acest sendvis dar merita !!!

Sendvis masinuta

Ingrediente

  • 2 painici pentru hot dog 2 cuburi branza topita 2 felii sunca din piept curcan 1 fasie branza Gouda 1 felie rosie mare 4 felii rosie tip cherry 1\2 morcov 4 boabe cconriandru ketchup (pentru gura) 1 buc crenvurst salata mixta ( pentru decor)

Mod de preparare

  • Nu cred ca exista satisfactie mai mare ca atunci cand prepari ceva pentru copii si vezi acel zambet imens pe fata lor …Este migaleala la acest sendvis dar merita !!!

Share