Peste & Fructe de mare

Scoici Saint Jacques cu pasta de curry verde

Curatati si tocati marunt usturoiul.Deschideti, spalati si curatati scoicile de Saint-Jacques daca sunt proaspete.Daca sunt congelate, lasati-le sa decongeleze.Uscati-le cu un prosop de hartie.Prajiti-le rapid pe toate partile in untul incalzit impreuna cu usturoiul.Puneti sare, piper.Scoateti scoicile si rezervati la cald.In aceeasi tigaie puneti smantana si pasta de curry verde. Puneti sare si piper si amestecati.Atentie la pasta sau pudra de curry, puneti treptat al meu era extrem de iute.Puneti scoicile in farfurii si varsati deasupra sosul de curry.Serviti cu orez natur sau cu o rosii in salata ca mine..Excelent !

Simplu de facut si bun datorita acestui produs nobil care este scoica da Saint Jacques. https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/scoici-saint-jacques-cu-pasta-de-curry.html

Scoici Saint Jacques cu pasta de curry verde

Ingrediente

  • 8-10 scoici de Saint Jacques 20 g de unt 1 catel de usturoi 1 lingurita de pasta de curry verde (dupa gust) 2 linguri de smantana sare, piper

Mod de preparare

  • Simplu de facut si bun datorita acestui produs nobil care este scoica da Saint Jacques. https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/scoici-saint-jacques-cu-pasta-de-curry.html

Share