Peste & Fructe de mare

Scoici cu taitei chinezesti

Ardeii, telina, prazul si usturoiul, taiati rondele se prajesc usor in putin ulei.Adaugati scoicile spalate + untul si mai prajiti 3-4 min .Asezonati cu sosde soia, sos de peste, zeama si coaja de lamaie .Serviti cu taitei chinezesti prajiti.[ taiteii fierti in apa cu sare se pun intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei incins, se toarna deasupra ouale batute,se lasa sa prinda crusta dedesupt, apoi se intorc cu grija cu ajutorul unei palete sa se prajeasca si pe partea cealalta ]Pofta buna !!!

Aveti grija cu sarea, sosul de soia si cel de peste contine suficienta .

Ne place mult si tot ce e inrudit cu pestele . Reteta aceasta simpla se prepara foarte rapid si este dselicioasa .

Scoici cu taitei chinezesti

Ingrediente

  • 1 punga carne de scoica [ 500 gr] 1 lamaie 1 ardei kapia 1 ardei iute 1 tulpina telina 2 catei usturoi 5 cm praz patrunjel verde ulei 1 lingura unt sos soia sos peste sare 1 punga taitei chinezesti 2 oua

Mod de preparare

  • Ne place mult si tot ce e inrudit cu pestele . Reteta aceasta simpla se prepara foarte rapid si este dselicioasa .

Share