Peste & Fructe de mare

Scobar la gratar

Cum in vacanta am stat “la mosie”atata timp,sotul a fost des la pescuit si de cateva ori a avut norocul sa prinda niste pesti mai mari.Cum nu-s fana peste cu oase,i-a mancat el,ca ce sa faca.In orice caz,tin sa va anunt ca scobarii sunt plini de oase….yeh…noroc ca am facut si niste mici,ca altfel muream de foame.

  Se curata bine pestii de solzi,se eviscereaza,se indeparteaza capul(cine vrea)se cresteaza mai des(avand multe oase) si se condimenteaza bine cu ingredientele de mai sus(foile de dafin se pun inauntrul lor).Se ung cu putin ulei si se pun pe gratarul incins.

Se servesc cu mujdei de usturoi.

Scobar la gratar


Portii

2

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 2 scobari

  • verdeturi a la provence

  • foi de dafin

  • condiment ptr peste

  • sare,piper

Mod de preparare

  •   Se curata bine pestii de solzi,se eviscereaza,se indeparteaza capul(cine vrea)se cresteaza mai des(avand multe oase) si se condimenteaza bine cu ingredientele de mai sus(foile de dafin se pun inauntrul lor).Se ung cu putin ulei si se pun pe gratarul incins.

    Se servesc cu mujdei de usturoi.

Share