Sandvisuri

Sandwich cu piept de pui

Pieptul de pui se taie si se caleste in putin ulei, pana devine alb. Se toarna putina apa si se fierbe 1 ora, timp in care se mai adauga (apa), daca este nevoie. Timpul total de gatire este de 1 ora si 30 minute. In ultimele  20-30 minute, se adauga sare si se lasa sa se evapore apa, pentru a se  rumeni in uleiul ramas.

Varza se taie in jumatati, iar una din ele se toaca marun

Sandwich cu piept de pui


Portii

3

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 3 chifle

  • 1 piept de pui

  • 1/2 varza mica

  • piper

  • Maioneza:

  • 2 galbenusuri de oua

  • 1/2 lg-ta mustar

  • 1 varf cutit sare de lamaie

  • ulei

  • sare

Mod de preparare

  • Pieptul de pui se taie si se caleste in putin ulei, pana devine alb. Se toarna putina apa si se fierbe 1 ora, timp in care se mai adauga (apa), daca este nevoie. Timpul total de gatire este de 1 ora si 30 minute. In ultimele  20-30 minute, se adauga sare si se lasa sa se evapore apa, pentru a se  rumeni in uleiul ramas.

    Varza se taie in jumatati, iar una din ele se toaca marunt (daca nu aveti razatoare speciala). Se adauga sare si se amesteca cu mana. Se lasa 30 minute, dupa care se poate adauga putin ulei, piper si cine doreste, otet.

    Maioneza: Galbenusurile se amesteca cu mustarul, sare de lamaie,sare. Apoi se toarna putin ulei, din cand in cand, amestecand continuu. Se continua cu uleiul pana rezulta cantitatea dorita. Aveti grija cand puneti ulei, pentru ca se poate taia.

    Se taie chiflele in doua,se asaza pieptul de pui, salata de varza si maioneza. Se acopera cu capacelul (restul de chifla).

    Este sandwich-ul meu preferat!

Share