Mancaruri cu carne

Sandwich cu crispy strips

Eiii ca buna e la gust!”-si chiar este! Cu lipii in frigider ti-e pofta de o shaorma dar varza n-ai,castraveti n-ai,cartofi n-ai…Nu-i nimic ca inlocuim shaorma cu un sandwich delicios! Sau poate cu 2-3…4-5…bine cam atata :)). Si daca e trecut de 6 cand cand vezi reteta du-te repede la somn si dimineata incepe-o cu acest sandwish,sigur ma vei ierta de ora tarzie cand postez :))
Inainte de a pregati sandwich-ul preparati crispy strips-urile dupa reteta postata de mine la categoria “Mancaruri cu carne”

     
          Sunt mare fan cimbru dar puteti inlocui condimentele in functie de preferinta:P. Taiem in bucati mici rosile decojite si le punem pe foc,impreuna cu 30ml ulei de masline. Dupa le-am lasat cateva minute pe foc adaugam 3linguri din sosul lor si condimentam cu sare,piper,sos de soia,boia si mai la

Sandwich cu crispy strips


Portii

7

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • ¬†crispy strips

  • lipii

  • o conserva cu rosii decojite cu tot cu sucul lor (200ml)

  • cascaval ras

  • parmezan

  • o lingura sos de soia (de cand l-am cumparat imi vine sa il pun in orice:)) )

  • boia,sare,piper,cimbru

Mod de preparare

  •      
              Sunt mare fan cimbru dar puteti inlocui condimentele in functie de preferinta:P. Taiem in bucati mici rosile decojite si le punem pe foc,impreuna cu 30ml ulei de masline. Dupa le-am lasat cateva minute pe foc adaugam 3linguri din sosul lor si condimentam cu sare,piper,sos de soia,boia si mai lasam 2-3 minute pe foc.
               Luam o lipie (o incalzim inainte in cuptorul cu microunde pentru a fi mai usor de impachetat) o ungem cu sosul de rosii peste care punem bucati taiate mici de crispy.Punem pe deasupra cascavalul ras,parmezanul si cimbru. Impachetam in doua lipia si cu ajutorul unei pensule(sau cu mana) ungem lipia pe partea de sus cu putin ulei de masline. Punem lipia intr-o tigaie grill cu partea unsa la prajit.Inainte sa o intoarcem ungem si cealalta parte cu ulei de masline.Dupa ce s-a rumenit bine taiem lipia pe mijloc si o savuram din plin!

Share