Sandvisuri

Sandvis cu stelute pe bat

Pentru “Pachetelul vesel” ce ziceti de un sandvis pe bat?

Cu ajutorul unei forme de stea, metalica, se decupeaza painea, salamul si branza topita.

Pe un bat pentru frigarui se asambleaza sandvisul, astfel: paine + salam + branza + paine + salam + branza + paine + salam + branza + paine + salam + branza + paine. La final, optional, se poate adauga o rosie cherry in varf, impingandu-se restul sandvisului pana acolo. Se taie surplusul de bat cu a

Sandvis cu stelute pe bat


Portii

1

portii


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • 5 felii de paine alba;

  • 4 felii de salam sandvis toast;

  • 4 felii de branza topita cu cascaval de la Delaco;

  • doua frunze de salata Lollo;

  • Optional: o rosie cherry.

Mod de preparare

  • Cu ajutorul unei forme de stea, metalica, se decupeaza painea, salamul si branza topita.

    Pe un bat pentru frigarui se asambleaza sandvisul, astfel: paine + salam + branza + paine + salam + branza + paine + salam + branza + paine + salam + branza + paine. La final, optional, se poate adauga o rosie cherry in varf, impingandu-se restul sandvisului pana acolo. Se taie surplusul de bat cu ajutorul unui cleste pentru taiat.

    Salata se taie si se pune doar jumatatea creata pe farfurie, apoi se pune sandvisul deasupra ei, dupa care se poate servi.

     

Share