Sandvisuri

Sandvis cald, la toaster

Ungem o felie de paine cu putin unt in strat foarte subtire, adaugam felia de cascaval adaugam felia de salam sau bacon, adaugam condimentele preferate. Punem deasupra o felie de paine simpla si presam usor.Incingem toaster-ul, asezam sandvisul si punem capacul. Lasam pana se rumeneste usor si aparatul ne indica ca sandvisul este gata.Il taiem pe diagonala, lasam putin sa se raceasca si servim alaturi de o cana cu iaurt/lapte batut sau bere.

Acestea sunt sandvisurile preferate ale familiei noastre. Le servim cu mare drag la micul dejun sau ca si gustare cand ne uitam la un film si neaparat avem alaturi un pahar cu lapte batut/ iaurt/bere (sotul). Se pregatesc foarte repede si sunt foarte gustoase. De obicei le prepara sotul meu.

Sandvis cald, la toaster

Ingrediente

  • 4 felii paine toast (patrata); putin unt (pentru uns feliile intr-un strat foarte subtire); 2-4 felii bacon sau salam taranesc; 2 felii cascaval Delaco taiate subtire; putina sare; putin piper sau cimbru (mie imi place cu cimbru)

Mod de preparare

  • Acestea sunt sandvisurile preferate ale familiei noastre. Le servim cu mare drag la micul dejun sau ca si gustare cand ne uitam la un film si neaparat avem alaturi un pahar cu lapte batut/ iaurt/bere (sotul). Se pregatesc foarte repede si sunt foarte gustoase. De obicei le prepara sotul meu.

Share