Deserturi

Saleuri cu multa branza si cascaval

Intr-un vas cernem faina, adaugam sare, untul pe care l-am topit, cascaval, branza ( jumatate din cantitatea rasa ) si smantana. Se framanta un aluat potrivit. Apoi cu sucitorul intindem foaie ( eu am impartit cantitatea in doua ) o ungem cu galbenusul, presaram cascaval si branza si la final chimen.Daca se doreste cu mai multa branza sau cascaval sau chimen, ramane la alegerea fiecaruia.Intr-o ta

Saleuri cu multa branza si cascaval

Ingrediente

  • 500 g faina 300 g cascaval ras 300 g branza rasa 200 g unt 7 linguri smantana 3 galbenusuri sare chimen

Mod de preparare

  • Intr-un vas cernem faina, adaugam sare, untul pe care l-am topit, cascaval, branza ( jumatate din cantitatea rasa ) si smantana. Se framanta un aluat potrivit. Apoi cu sucitorul intindem foaie ( eu am impartit cantitatea in doua ) o ungem cu galbenusul, presaram cascaval si branza si la final chimen.Daca se doreste cu mai multa branza sau cascaval sau chimen, ramane la alegerea fiecaruia.Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam saleurile, dupa ce le-am portionat cu aparatul. Introducem la cuptorul, deja incins, pentru approx 25 min.Asta e tot,Pofta buna!

Share