Salau

Salau cu “glazura” de usturoi

curatati pestele,il eviscerati,il spalati repede sub jet de apa rece,ii indepartati capul si-l despicati de-a lungul osului principal.

ungeti o tava cu putin ulei,asezati pestele,presarati-l cu sare si piper dupa gust si il ungeti cu mujdeiul de usturoi (pisati cateii de usturoi si amestecati-i bine cu putina sare ,uleiul si otetul pana devine o pasta ca o maioneza pe care o diluati cu

Salau cu "glazura" de usturoi


Portii

6

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 1kg salau (3 bucati)

  • 1 capatana usturoi

  • sare

  • piper

  • 50 ml ulei

  • 1 legatura patrunjel verde

  • o lingura otet

Mod de preparare

  • curatati pestele,il eviscerati,il spalati repede sub jet de apa rece,ii indepartati capul si-l despicati de-a lungul osului principal.

    ungeti o tava cu putin ulei,asezati pestele,presarati-l cu sare si piper dupa gust si il ungeti cu mujdeiul de usturoi (pisati cateii de usturoi si amestecati-i bine cu putina sare ,uleiul si otetul pana devine o pasta ca o maioneza pe care o diluati cu 3 linguri de apa rece).

    presarati patrunjelul tocat marunt si introduceti tava in cuptorul incalzit,la foc mediu,pt 30 minute.

    este o reteta simpla dar foarte gustoasa!

Share