Peste & Fructe de mare

Salau cu conopida la cuptor

se spala pestele si legumele curatate bine si se scurg.

conopida se desface in buchetele si se pune intr-o tava unsa cu putin ulei.

se presara cu sare si piper.

deasupra se aseaza pestele , se presara cu condimentul universal,cu sare si se toarna putin ulei aromat .

deasupra se pun rosioarele si felii de gogosar,se toarna supa si se da la cuptor pt aproximativ 4

Salau cu conopida la cuptor


Portii

3

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 1 kg salau

  • 1 conopida

  • 3 gogosari

  • 3 rosii mari

  • 300g rosii cherry

  • 1 lingurita condiment universal

  • 2-3 linguri ulei de masline aromat(cu usturoi si piper si cu lamaie am folosit eu)

  • 1 cescuta supa de legume

  • sare

  • piper

Mod de preparare

  • se spala pestele si legumele curatate bine si se scurg.

    conopida se desface in buchetele si se pune intr-o tava unsa cu putin ulei.

    se presara cu sare si piper.

    deasupra se aseaza pestele , se presara cu condimentul universal,cu sare si se toarna putin ulei aromat .

    deasupra se pun rosioarele si felii de gogosar,se toarna supa si se da la cuptor pt aproximativ 45 minute la foc mediu

    .cand este aproape gata se toarna deasupra pestelui rosiile date pe razatoare sau pasate cu blenderul si se ma tine putin la cuptor.

    se serveste pestele cu conopida alaturi.

    pofta mare!

Share