Salate

Salata de porumb cu avocado si branza Feta

Porumbul se scurge de apa si se adauga intr-un vas incapator. 

Rosia si avocadoul se taie cuburi, patrunjelul se toaca, iar salata se taie fasii. 

Intr-un bol mic, se amesteca maioneza cu iaurtul, sare, piper, patrunjelul tocat, mustarul si chives. Se amesteca bine si se toarna peste porumb. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. 

Salata de porumb cu avocado si branza Feta


Portii

3

portii


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • 200 grame porumb conservat

  • cateva frunze de salata iceberg sau spanac

  • 1 avocado

  • 60 grame branza Feta

  • 1 rosie

  • 2 linguri maioneza (eu am folosit din iaurt)

  • 1 lingura iaurt grecesc

  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat

  • 1 lingurita mustar Dijon (eu am folosit cu boabe)

  • 1 lingura chives tocat

  • sare, piper

Mod de preparare

  • Porumbul se scurge de apa si se adauga intr-un vas incapator. 

    Rosia si avocadoul se taie cuburi, patrunjelul se toaca, iar salata se taie fasii. 

    Intr-un bol mic, se amesteca maioneza cu iaurtul, sare, piper, patrunjelul tocat, mustarul si chives. Se amesteca bine si se toarna peste porumb. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. 

Share