Bucataria frantuzeasca

Salata de piersici cu sunca – By Staub

Un preparat si aromat, si consistent.

Spala piersicile, curata-le de puf, indeparteaza samburii, taie-le in bucati mici si pune-le intr-un bol mare. Pregateste frunzele de rucola. Taie branza in cubulete de 1 cm, feliaza ceapa. Amesteca-le pe toate (piersicile, branza, ceapa, rucola).. Amesteca zeama de la o jumatate de lamaie cu lichiorul de piersici si jumatate din cantitatea de ulei, sare si piper. Toarna acest dressing peste ingre

Salata de piersici cu sunca – By Staub


Portii

4

portii


Timp preparare

15

minute


Timp gatire

15

minute

Ingrediente

  • 4 buc piersici plate

  • 200 gr branza Feta

  • 1 buc ceapa

  • 75 gr rucolla

  • 1 buc lamaie

  • 2 linguri lichior de piersici

  • 70 ml ulei de masline

  • 100 gr sunca de Parma

  • dupa gust sare de mare

  • dupa gust piper negru macinat

Mod de preparare

  • Spala piersicile, curata-le de puf, indeparteaza samburii, taie-le in bucati mici si pune-le intr-un bol mare. Pregateste frunzele de rucola. Taie branza in cubulete de 1 cm, feliaza ceapa. Amesteca-le pe toate (piersicile, branza, ceapa, rucola).
  • Amesteca zeama de la o jumatate de lamaie cu lichiorul de piersici si jumatate din cantitatea de ulei, sare si piper. Toarna acest dressing peste ingredientele din bol si amesteca-le pe toate impreuna.
  • Pe un platou intins, pune continutul bolului. Asaza feliute de sunca deasupra si stropeste cu restul de ulei ramas. Mai adauga sare si piper daca mai este nevoie.

Share