Aperitive / Garnituri

Salata de paste

Se pune la fiert pastele(farfalle BARILLA) in apa cu putin ulei si sare,se lasa 10 min la fiert pe urma se strecoara si se lasa la racit.Se taie bucatele subtirii castraveti,ardeiul,sunca,cascavalulu dupa ce pastele sau racit se amesteca cu compozitia si se adauga maioneaza amestecata cu samntana.Se pune sare,piper dupa gust.POFTA BUNA!

Salata de paste

Ingrediente

  • -500 gr paste-2 castraveti(proaspeti)-2 ardei grasii(rosii)-400 gr sunga presata(praga)-300 gr cascaval-250 maioneza -300 smantana-sare-piper

Mod de preparare

  • Se pune la fiert pastele(farfalle BARILLA) in apa cu putin ulei si sare,se lasa 10 min la fiert pe urma se strecoara si se lasa la racit.Se taie bucatele subtirii castraveti,ardeiul,sunca,cascavalulu dupa ce pastele sau racit se amesteca cu compozitia si se adauga maioneaza amestecata cu samntana.Se pune sare,piper dupa gust.POFTA BUNA!

Share