Salate

Salata de naut cu ton si sfecla rosie

O salata simpla si foarte gustoasa

Nautul se scurge de zeama si se pune intr-un castron.Deasupra punem tonul scurs de ulei,ridichiile taiate feliute subtiri,oul si sfecla cubulete.

Punem condimentele,zeama de lamaie,amestecam bine.

Se lasa la frigider pentru 15 minute ,se serveste la micul dejun sau chiar la cina.

Salata de naut cu ton si sfecla rosie


Portii

2

portii


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • 1 cutie de naut

  • 1 cutie de ton

  • 1 ou fiert tare

  • 2 bucati de sfecla rosie

  • 2 ridichi

  • sare/piper

  • zeama de lamaie

Mod de preparare

  • Nautul se scurge de zeama si se pune intr-un castron.Deasupra punem tonul scurs de ulei,ridichiile taiate feliute subtiri,oul si sfecla cubulete.

    Punem condimentele,zeama de lamaie,amestecam bine.

    Se lasa la frigider pentru 15 minute ,se serveste la micul dejun sau chiar la cina.

Share