Deserturi

Salata de fructe cu salsa caramel si sos de ciocolata

Se taie cubulete urmatoarele : para, ananasul si nectarina, iar piersicile si prunele se taie de-a lungul si se pun toate intr-un castron.Separat punem la incalzit laptele cu caramelele taiate bucatele mici. Cand s-au topit caramelele adaugam laptele condensat si lasam la racit. Cand s-a racit adaugam si frisca montata si cu grija amestecam. Turnam peste salata de fructe si dam la frigider cateva minute pana preparam toppingul de ciocolata.Punem cei 20 ml de frisca lichida impreuna cu patratelele de ciocolata la foc mic si amestecam incet pana se topeste si se formeaza un sos mai gros, care mai apoi se lasa la racit.Scoatem castronul cu salata de fructe si salsa de caramel turnata si ornam cu sosul de ciocolata.Se poate pregati in castron salata si apoi impartita in cupe de inchetata, dupa numarul de persoane si bineinteles aspectul dorit.

este si mai bun cam dupa o jumatate de ora,daca aveti rabdare 🙂

SUPER DELICIOS

Salata de fructe cu salsa caramel si sos de ciocolata

Ingrediente

  • SALATA DE FRUCTE 1 nectarina 1 para 2 rondele de ananas din compot 2 jumatati de piersica galbena din compot 2 prune rotunde SALSA DE CARAMEL 100 ml lapte condensat 5 caramele 20 ml lapte 30 ml frisca montata TOPPING DE CIOCOLATA 20 ml frisca lichida 7 patratele ciocolata alba 5 patratele ciocolata cu lapte

Mod de preparare

  • SUPER DELICIOS

Share