Pt salate

Salata de fasole verde cu maioneza si pesto

Fasolea verde se curata de capete si se rupe bucati cam de 2-3 cm.Se fierbe in apa cu sare si patrunjel verde .Se scurge fasolea de apa si se lasa sa se raceasca . Maioneza rezultata dintr-un galbenus si 100 ml ulei se amesteca cu smantana,pesto, usturoi tocat si patrunjel verde .Amestecati sosul format cu fasole verde si bacon, sunculita, taite marunt .Serviti cu rosii si ardei .

Salata va fi mai gustoasa dupa ce,, s-a odihnit la rece . Eu prepar maioneza rapid cu blendarul vertical .

Este sezonul plin cu fasole verde, trebuie,, valorificata in fel si chip .Eu sunt mare amatoare de salate cu fasole verde . Mai proaspata decat direct din gradina nici macar nu se poate .

Salata de fasole verde cu maioneza si pesto

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde si galbena fideluta 1 legatura patrunjel verde 200 gr bacon 200 gr sunculita 1 galbenus de ou 100 ml ulei 3 linguri pesto de busuioc 200 gr smantana 1 fir usturoi verde sare rosii ardei

Mod de preparare

  • Este sezonul plin cu fasole verde, trebuie,, valorificata in fel si chip .Eu sunt mare amatoare de salate cu fasole verde . Mai proaspata decat direct din gradina nici macar nu se poate .

Share