Pt salate

Salata de fasole rosie cu cabanos

Fasolea din conserva se spala cu apa rece si se pune la scurs intr-o sita. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele . Cabanosul se taie rondele si se soteaza usor in ulei . Astfel cabanosul va imprumuta uleiului, gustul ce va invalui salata . Gogosarii se taie cubulete. Castraveciorii se taie rondele . Toate aceste ingrediente se pun intr-un bol si se pipareaza . Acriti cu otetul de mere si amestecati . Gustati si daca mai este necesar dregeti gustul cu sare, piper sau otet . Salata este mai gustoasa daca o pregatiti din timp. Pofta buna !!!!

Salata este mai gustoasa daca o pregatiti din timp. Salata poate sa joace si rolul de garnitura langa carne. In acest caz renuntati la cabanos.

Este una dintre salatele servite musafirilor. Eu ii spun salata de barbati. :d Pentru ca este mai consistenta si cu cabanos. Se prepara rapid, doar sa ai ingredientele necesare pe stoc !!! Mereu pun pe masa o salata mai consistenta pentru domni, si una mai light, pentru doamne. De obicei nu ma insel, sunt servite chiar asa cum m-am gandit !!!!

Salata de fasole rosie cu cabanos

Ingrediente

  • 2 conserve fasole rosie boabe 2 gogosari marinati 3 cepe verzi 5 bucati cabanos 10 mini-castraveciori marinati 2 linguri ulei 2 linguri otet mere

Mod de preparare

  • Este una dintre salatele servite musafirilor. Eu ii spun salata de barbati. :d Pentru ca este mai consistenta si cu cabanos. Se prepara rapid, doar sa ai ingredientele necesare pe stoc !!! Mereu pun pe masa o salata mai consistenta pentru domni, si una mai light, pentru doamne. De obicei nu ma insel, sunt servite chiar asa cum m-am gandit !!!!

Share