Aperitive / Garnituri

Salata de cartofi cu carnaciori si maioneza

Cartofii se pun la fiert cu coaja in apa cu sare pentru 20-30 minute.Se pun sub apa rece pentru cateva minute,se curata de coaja si se lasa sa se raceasca si se taie cuburi.Carnatii se pun la prajit,iar cand sunt gata se scot pe un servet de hartie,dupa care se taie feliute.Ceapa se taie solzisori si se freaca cu putina sare,se pun peste cartofi impreuna cu porumbul scurs de zeama,carnatii taiati

Salata de cartofi cu carnaciori si maioneza

Ingrediente

  • 4-5 cartofi maricei 2-3 carnati proaspeti 2 linguri de porumb branza telemea 1 albus de ou fiert 1 ceapa rosie de apa 3-4 linguri de maioneza sare/piper

Mod de preparare

  • Cartofii se pun la fiert cu coaja in apa cu sare pentru 20-30 minute.Se pun sub apa rece pentru cateva minute,se curata de coaja si se lasa sa se raceasca si se taie cuburi.Carnatii se pun la prajit,iar cand sunt gata se scot pe un servet de hartie,dupa care se taie feliute.Ceapa se taie solzisori si se freaca cu putina sare,se pun peste cartofi impreuna cu porumbul scurs de zeama,carnatii taiati feliute,condimentele si maioneza.Telemeaua se taie cuburi,se amesteca toate ingredientele,se da putin la frigider si se serveste atat ca aperitiv,pranz sau cina.Pofta buna

Share