Salate

Salata cu tofu afumat si rucola

Fiu-meu mi-a targuit tofu afumat [ cica din greseala ]. Initial l-am,, besteluit” ca nu mi-a respectat indicatiile , mai apoi am fost surprinsa de gustul bun al tofului afumat .

Tofu se scurge de zeama si se taie bucatele de marimea preferata .

Rucola se spala si se zvanta .

Ridichile si ardeiul iute se curata , se spala si se feliaza .

Legumele se sareaza usor si se amesteca cu ulei de masline si zeama de lamaie .

Se monteaza salata cu felii de tofu si seminte de floarea soarelui presarate deasupra .

Salata cu tofu afumat si rucola


Portii

4

portii


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • 200 gr tofu afumat de la Inedit

  • 200gr rucola

  • 1 legatura ridichi de luna[rosii]

  • 1 ardei iute rosu

  • 100 gr. seminte de floarea soarelui decorticate

  • 1 lingura ulei masline

  • zeama de la o lamaie

  • sare

Mod de preparare

  • Tofu se scurge de zeama si se taie bucatele de marimea preferata .

    Rucola se spala si se zvanta .

    Ridichile si ardeiul iute se curata , se spala si se feliaza .

    Legumele se sareaza usor si se amesteca cu ulei de masline si zeama de lamaie .

    Se monteaza salata cu felii de tofu si seminte de floarea soarelui presarate deasupra .

Share