Pt salate

SALATA CU INELE DE CALAMAR SI RUCOLA

Intr-o tigaie anti-aderenta, se pune la incins uleiul de floarea soarelui.Cand uleiul este incins, se reduce intensitatea caldurii.Se prajesc la foc mediu, inelele de calamar, pe ambele parti.Sarati rondelele de ridichi.Amestecati ridichile cu frunzele de rucola, uleiul de masline si otet de mere.Gustati si acriti, daca mai este nevoie.Nu este nevoie de piper, nota picanta este data atat de catre ridichi, cat si de catre rucola.Aranjati frumos salata de rucola cu ridichi, pe un platou si asezati deasupra inelele de calamar.Calamarul se asaza peste frunze, doar in momentul servirii, pentru a nu-si pierde consistenta crocanta. Pofta buna !!!

Nu este nevoie de piper, nota picanta este data atat de catre ridichi. cat si de catre rucola.Calamarul se asaza peste frunze, doar in momentul servirii, pentru a nu-si pierde consistenta crocanta.

Imi plac inelele de calamar in panada, cu textura lor crocanta. Alaturi de cateva frunze verzi, le consider gustarea sau cina perfecta. Ce sa mai zic ? In 10 minute ai preparat salata aceasta, ba ai si terminat de mancat !!! ,, Dragostea e o salata

SALATA CU INELE DE CALAMAR SI RUCOLA

Ingrediente

  • 300 gr inele de calamar in panada [congelate]200 gr frunze de rucola1 legatura ridichi rosiii2 linguri ulei floarea soarelui1 lingura ulei masline1 lingura otet de meresare

Mod de preparare

  • Imi plac inelele de calamar in panada, cu textura lor crocanta. Alaturi de cateva frunze verzi, le consider gustarea sau cina perfecta. Ce sa mai zic ? In 10 minute ai preparat salata aceasta, ba ai si terminat de mancat !!! ,, Dragostea e o salata

Share