Diverse

Salata a la Ancutsa

Imi plac mult salatele si imi place sa experimentez tot felul de ingrediente. Aceasta este cu fasole rosie, varza alba, masline, rosie, ardei kapia, ridichi, praz, piept de porc afumat si branza. Alaturi de paine turist sau o paine taraneasca este foarte gustoasa si satioasa si va va da energie.

Se taie cateva felii de piept de porc afumat, se asaza intr-o tava cu foaie de copt si se dau la cuptor 5-8 minute. Mie imi place pieptul de porc mai rumenit pentru ca astfel se mai topeste grasimea aceea. Dupa preferinte, il puteti rumeni mai mult sau il puteti consuma ca atare.. Fasolea rosie se scurge de zeama si se clateste putin in apa rece.. Rosia, prazul si ardeiul kapia se spala si se taie

Salata a la Ancutsa


Portii

4

portii


Timp preparare

10

minute


Timp gatire

10

minute

Ingrediente

  • 8 felii piept de porc afumat

  • dupa gust masline negre

  • dupa gust masline kalamata

  • 1 buc ardei kapia

  • 1 buc rosie

  • 1 buc praz

  • 1 legatura ridichi rosii

  • 100 gr fasole rosie la conserva

  • 4 felii branza dietetica

  • dupa gust sare

  • dupa gust otet

  • dupa gust ulei

  • dupa gust apa

  • 0.5 buc varza alba

Mod de preparare

  • Se taie cateva felii de piept de porc afumat, se asaza intr-o tava cu foaie de copt si se dau la cuptor 5-8 minute. Mie imi place pieptul de porc mai rumenit pentru ca astfel se mai topeste grasimea aceea. Dupa preferinte, il puteti rumeni mai mult sau il puteti consuma ca atare.
  • Fasolea rosie se scurge de zeama si se clateste putin in apa rece.
  • Rosia, prazul si ardeiul kapia se spala si se taie julienne. Varza alba se taie si ea tot julienne, iar ridichiutele, rondele subtiri.
  • Maslinele se curata de samburi sau le puteti lasa intregi.
  • Branza si pieptul de porc afumat se taie cubulete.
  • La final, se asezoneaza cu sare, otet, apa si ulei si se amesteca bine.

Share