Aperitive / Garnituri

Rulouri umplute cu zarzavaturi

Aceasta reteta se gasseste si pe alt site pe care sunt inscrisa.

Se taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi, apoi ciupercile se taie marunt. Se pune intr-o tigaiei ulei si se adauga ingredientele de mai sus mentionate si se lasa sa se caleasca pana cand zarzavaturile devin pe jumatate moi apoi se sdauga peste zarzavaturi in tigaie ciupercile, bacunul si se adauga vegeta dupa gust si piper.

C

Rulouri umplute cu zarzavaturi


Portii

4

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 2 rulouri de aluat foietaj

  • 6 buc. praz

  • 5 morcovi

  • 1 cutie ciuperci

  • 1 cutie bacon cuburi

  • 1 ardei rosu

  • 1 ardei verde

  • 1 ou vegeta

  • dupa gust ulei piper

Mod de preparare

  • Se taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi, apoi ciupercile se taie marunt. Se pune intr-o tigaiei ulei si se adauga ingredientele de mai sus mentionate si se lasa sa se caleasca pana cand zarzavaturile devin pe jumatate moi apoi se sdauga peste zarzavaturi in tigaie ciupercile, bacunul si se adauga vegeta dupa gust si piper.

    Cand sunt calite zarzavaturile se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Apoi zarzavaturile reci se amesteca cu oul. Aluatul foietaj se taie in 4 parti (1 foietaj)si se umple cu zarzavatul apoi se face ca un rulou. Rulourile se introduc in cuptorul preincins la 200’C si se lasa 20-25 minute.Din 2 aluaturi foietaj ies 8 rulouri pentru 4 persoane. Se servesc ata calde cat si reci ca aperitiv.

Share